Luontaistuotteet auttavat voimaan hyvin

Luonto tarjoaa monia toimivia rohtoja vatsavaivojen hoitoon

Minttu sekä kasvientsyymit saattavat helpottaa vatsakipuja ja maitohappobakteerivalmisteiden avulla on mahdollista tukea suoliston toimintaa antibioottikuurin syömisen jälkeen. Maitohappobakteerivalmisteiden avulla on mahdollista myös lyhentää ripulin kestoaikaa.

Misteliä käytetään Euroopassa tukemassa syöpähoitoja. Suomessa tätä mistelin käyttötarkoitusta ei kuitenkaan juurikaan tunneta. Mistelistä on apua hoitojen aiheuttamien haittavaikutusten kestämisessä sekä ruokahalun palauttamisessa.

Masennuksesta ja unettomuudesta kärsivä voi löytää apua luontaistuotteista

Mäkikuismavalmisteita käytetään masennuksen, hermostoperäisen rauhattomuuden sekä nukahtamisvaikeuksien hoitamiseen. Mäkikuismaa käytettäessä tulee kuitenkin huomioida, että sen käyttö tehostaa maksaentsyymien toimintaa. Lievää unettomuutta tai rauhattomuutta voidaan helpottaa rohtovirmajuurivalmisteiden avulla.

Apua sydänongelmiin luonnon omista rohdoista

Orapihlajaa voidaan käyttää sydänoireiden lievittämiseen sekä veren virtauksen lisäämiseen sydänvaltimoissa. Supistusvoima sydänlihaksessa paranee usein orapihlajan avulla. Samalla se hidastaa sydämen lyöntitiheyttä sekä alentaa verenpainetta. Orapihlajaa ei kuitenkaan saa koskaan käyttää beetasalpaajien kera.

Karpalo on hyvää lääkettä virtsatieinfektioon

Karpalo sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka auttavat virtsateiden hyvinvoinnin ylläpitämisessä. Erilaiset kadownload (3)rpalovalmisteet sekä karpalomehu ovatkin hyviä rohtoja näistä vaivoista kärsiville.

Sahapalmu auttaa miehillä esiintyviin virtsaamisongelmiin

Jos virtsasuihku on pieni ja virtsaamisaika suhteellisen pitkä, kannattaa tällaisista ongelmista kärsivän miehen kokeilla sahapalmua. Ennen käytön aloittamista on kuitenkin tärkeää käydä lääkärintarkastuksessa, jotta mahdollisen alkuvaiheessa olevan syövän mahdollisuus voidaan sulkea pois.

Hevoskastanja tuo apua turvotuksesta kärsivälle

Hevoskastanja auttaa vähentämään turvotusta, helpottamaan verenkiertoa laskimoissa sekä vähentämään suonenvetoja. Hevoskastanjasta valmistetaan erilaisia kapseleita sekä uutteita, joita voi käyttää edellä mainittuihin tarkoituksiin.

Kalaöljy auttaa laskemaan verenpainetta sekä parantamaan keskittymiskykyä

Jos kärsit liian korkeasta verenpaineesta, kannattaa kokeilla lohikaloista saatavaa kalaöljyä, jolla on monia muitakin hyviä ominaisuuksia. Omega3-rasvahapot, joita tällaisesta kalaöljystä saa, ovat erityisen tärkeitä monestakin syystä – niiden on todettu auttavan jopa keskittymisvaikeuksiin.

Auringonhattu auttaa flunssapotilasta ja parantaa vastustuskykyä

Auringonhattuuutteet auttavat lieventämään kurkkukipua sekä tehostamaan vastustuskykyä. Uutteen on todettu lyhentävän sairastamisaikaa flunssan kohdalla sekä lieventävän sen oireita.

Inkivääristä apua nivelvaivoihin

Jos kärsit lievistä nivelvaivoista, voit kokeilla saisitko apua inkivääristä, jolla on monia hyviä ominaisuuksia – sen on todettu esimerkiksi helpottavan kiputiloja sekä ennaltaehkäisevän tulehduksia.

Terveelliseen ruokavalioon lisäpotkua ravinteista

Terveellinen ruokavalio on yksi tärkeimmistä pitkän elämän salaisuuksista. Nykypäivän kiireisessä arjessa tasapainoisen ruokavalion ylläpitäminen ei ole aina helppoa. Monet suosivatkin erilaisten lisäravinteiden antamaa lisäbuustia hyvän olotilan ylläpitämiseksi. Laadukkaiden luontaistuotteiden tilaaminen verkkokaupoista kuten nu3 on helppoa ja edullista. Omasta hyvinvoinnista ei kannata tinkiä, vaan pyrkiä hoitamaan kehoaan ja mieltään parhailla mahdollisilla keinoilla.

Luontaistuotteista uudenlaista hyvinvointia!

Luettuasi luontaistuotteiden lukuisista hyvistä ominaisuuksista, saatat ehkä miettiä, mistä tällaisia luontaistuotteita voi ostaa. Nyt seuraa hyvä uutinen: luontaistuotteiden ostamista helpottamaan on nimittäin luotu luontaistuotekaupat.com -sivusto, josta löytyy suuri määrä luontaistuotteita myyviä verkkokauppoja. Tuotteiden vertailu on helppoa – voit vertailla helposti niin tuotevalikoimia kuin hintojakin. Myös tuotteiden tilaaminen on tehty mahdollisimman helpoksi. Kannattaa kokeilla!