Aktiivisuusranneke tukee laihduttamista

Laihdutukseen on olemassa useita apuvälineitä ja uusimpina niistä tulevat erilaiset aktiivisuusrannekkeet. Aktiivisuusranneke tukee ja tsemppaa liikkumaan ja sen avulla voi seurata helposti vaikkapa päivittäistä kalorinkulutusta. Aktiivisuusranneke sopii erityisesti niille, jotka haluavat laihdutukseen kätevän seurantalaitteen. Aktiivisuusrannekkeita on markkinoilla useita merkkejä ja malleja. Useimmista löytyy kätevät ohjelmat, jotka seuraavat sykettä ja askelten määrää ja jotka tallentavat muistiin omat liikuntasuoritukset. Liikunta tukee laihduttamista ja antaa samalla energiaa ja hyvää oloa arkeen. Laihdutuksen myötä liikunta tulee yleensä osaksi päivittäistä elämää, jos se ei ole vielä siihen aiemmin kuulunut. Aktiivisuusranneke kannustaa laihduttajaa arkiliikkumiseen ja motivoi saamaan päivään lisää askeleita. Laihdutusvinkit ovat oiva keino löytää itselle sopiva tapa laihduttaa ja tehdä laihdutuksesta mielekästä puuhaa.

Urheiluranneke on apu laihdutukseen

Urheiluranneke kannustaa liikkumaan ja auttaa näin myös laihtumisessa

Laihdutus on askeleita ja kaloreita sopivassa suhteessa

Usein sanotaan, että laihduttaminen on puhdasta matematiikkaa. Pitää syödä vähemmän, mitä kuluttaa. Usein ihminen ei hoksaa, että liikkuu liian vähän ja sen myötä kalorinkulutus on minimissä. Toimistotyö ja televisio-ohjelmien seuraaminen on elimistölle passiivista puuhaa. Aktiivisuusranneke on armoton siinä, että se kertoo ne todelliset päivittäiset askeleet, eikä oma liikkuminen varaa enää pelkkiin mielikuviin. Aktiivisuusranneke aktivoi liikkumaan ja keräämään askeleita jokainen päivä. Aktiivisuusranneke muistuttaa laihduttajaa liikkumisesta ja jos ruokavalion ja kalorien seuraamisen lisää vielä mukaan, niin laihduttajan on helpompaa päästä tavoitteisiinsa, jotka liikkumiselle ja syömiselle asettaa. Osaan aktiivisuusrannekkeista saa asetettua myös painonpudotustavoitteen, jonka mukaan liikkumalla pitäisi laihduttaa haluttu kilomäärä. Pelkkä liikunnan lisääminen ei ole kuitenkaan niin tehokas keino laihdutukseen, kuin liikunnan ja syömisen sopiva yhdistelmä. Painonpudostuslaskurin avulla pääsee hyvin jyvälle siitä, paljonko on oma päivittäinen kalorintarve. Ruoka-aineista löytyy myös hyvin tietoa ja tarvittaessa pystyy laskemaan saadut päivittäiset kalorit. Laskemalla saadut kalorit ja vertaamalla sitä painonpudotuslaskurilla saamaan kalorimäärään, pysyy kärryillä siitä, että laihdutus sujuu ja pysyy aikataulussa.

Laihdutus ei ole ikuista

Laihduttajalla on usein mielessään itselle sopiva painomäärä, jonka on asettanut laihdutuksen tavoitteeksi. Laihduttaminen ei siis ole pysyvä olotila, mutta aktiivisuusrannekkeen avulla liikkuminen on helpompi muuttaa pysyväksi tavaksi ja osaksi omaa elämää. Kun painotavoite on saavutettu, niin liikunnan ja tervellisen ruokavalion avulla on helpompi ylläpitää saavutettua painoa. Univaje yleensä lisää houkutusta herkutteluun, joten liikkumisen lisäksi kannattaa huolehtia siitä, että saa riittävästi unta. Tasapainoinen ja stressitön elämä tukee terveellisiä elämäntapoja ja painonhallintaa. Ihminen on kokonaisuus ja jokaisen tulisi löytää itselle sopivat tavat laihduttaa ja elää laihdutuksen jälkeen. Laihdutus.info sivuilta löytyy kattava tietopaketti, kun haluat vaihtoehtoja laihdutuksen toteuttamiseen ja painonhallintaan.